Zuut

Chocolatier David Van Acker en patissier Pieter De Volder combineren ambacht en ondernemerschap. Hun zaak breidde vorig jaar uit met een salon waar men ter plaatse van hun creaties kan genieten. Sinds 2018 maken ze zelf op kleine schaal volledig handmatig chocolade van diverse soorten cacaobonen wat aan hun productie uniciteit en een bijzonder artisanaal karakter geeft. Daarvoor werken ze onder meer met Cubaanse cacaobonen uit de provincie Guantanamo en uit het Rwenzori berggebied op de grens tussen Oeganda en Congo. Bonen met een sterk terroir karakter afkomstig van kleinschalige landbouwgemeenschappen die hun eigenheid bewaren door ze niet industrieel te verwerken.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-18:00
Zondag Gesloten

Awards

  • Chocolatier van het Jaar 2019

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Bittersweet

Demeestere

Xocolata