Vinke
1320

Met divers fingerfood waaronder oesters, cocktail van grijze garnalen of gefrituurde tongreepjes met fijne, verse tartaar zorgt restaurant Vinke voor een eigen toon. Daarna hebben we de keuze uit voorgerechten waarvan de meerderheid ook als hoofdgerecht kan besteld worden zodat de keuze in het menuaanbod, slim gezien, bijna is verdubbeld. We genieten van chimichurri en seldergarnituur bij carpaccio van Holsteinrund en van deskundig gebakken zeetong met frietjes en krokante sla. Bij de nagerechten kiezen we cheesecake met rode vruchten, al oogt het schepijs geserveerd op een horentje ook zeer verleidelijk.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Team

Deborah Druelle Maître
Gilles Demeere Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Klaver

1320

Terminus

1320

Klei

13,520