Vinke
1320

De menukaart van dit sereen ogend restaurant lijkt op het eerste gezicht niet uitgebreid maar schijn bedriegt. Voorgerechten worden eveneens als hoofdgerecht geserveerd. En met een combinatie van diverse porties fingerfood waaronder bijvoorbeeld gefrituurde tongreepjes of cocktail met garnalen bezorgt men een à la carte lunch of diner als vanzelf een extra dimensie. Carpaccio van Holsteinrund krijgt als voorgerecht extra smaak door mosterdzaadjes en pickles. Duif uit Steenvoorde verschijnt secuur gegaard op het bord met fijne jus van tijm en garnituur van peultjes, girolles en lookaardappel.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Terminus

1320

Klei

1320

Découverte

13,520