VerTige
13,520

Sang Hoon Degeimbre vertrouwde deze Brusselse zaak toe aan Kevin Perlot, een jongeman die de tijd nam om zijn kookstijl rustig te laten rijpen. Lokale en plantaardige producten blijven centraal staan in het menu, maar er is ook vis of vlees. Samen met zijn assistente zorgt deze chef voor creaties die een verstandige combinatie zijn van fris, zuur, krokant, bitter en rond. Meer generositeit proeven we in de lunch waarvan de variatie op bloemkool met heek, gemarineerde oesterzwammen en hazelnootboter indruk maakt, net zoals de geroosterde selderij en gekonfijte uien met een sneetje jonge eend uit de Franse Dombes met emulsie van gekaramelliseerde uien.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:30
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Team

Kevin Perlot Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Selecto

1320

Strofilia

1320

Henri

13,520