VerTige
14,520

Kevin Perlot verwelkomt je in dit kleine, uitgepuurde restaurant voor een culinaire ervaring die is gebaseerd op innovatie, duurzaamheid en respect voor de natuur. Met Sang Hoon Degeimbre als mentor en een dagelijkse aanvoer uit de tuinen van Liernu worden groenten hier op de voorgrond gezet. Wij genoten van de prachtige roos van koolrabi en koolraap met verbena en eucalyptus, gevolgd door witte asperges uit Jurbise, geserveerd met een mousseline met vin jaune en dragon. De zeeduivel met knapperige courgette, Corne de Gatte-aardappeltjes en een jus van bonenkruid toont dat de chef niet alleen maar uitblinkt in groentegerechten wat hem een verhoogde score oplevert.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-20:30
Woensdag Gesloten — 19:00-20:30
Donderdag Gesloten — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Team

Kevin Perlot Chef
Philippe Lamourette Maître
Victoria Ernst Sous-Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Belle Maraîchère

1420

Entropy

1420

Aster

1420