Back to search results

Entropy
14,520

In deze voormalige 18de-eeuwse herberg zet Elliott Van de Velde zich in om voedselverspilling tegen te gaan door intuïtieve en verantwoorde gerechten te creëren waarin plantaardige en lokale producten een belangrijke rol spelen. De hapjes vooraf en de gerechten die volgen doen je kennismaken met heel onverwachte smaken, alsof je door een kleurrijke en smakelijke botanische tuin wandelt. Zoals courgette die hij gelakt en gemarineerd voorstelt met sake en jus met een vleugje chartreuse en shiso. Of ui die hij konfijt en met risotto van spelt en linzen voorstelt met kimchi van prei en mousseline van preigroen.  Elliott haalt niet alleen het beste in groenten naar voren, hij focust op de ultieme essentie van pure smaken en dat verdient een hogere score, waarnaast we hem ook uitroepen als Jonge Chef van het Jaar 2025 voor Brussel.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 19:00-23:00
Donderdag Gesloten — 19:00-23:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 19:00-23:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-23:00
Zondag Gesloten

Team

Elliott Van de Velde Chef

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2025
  • Ontdekking van het Jaar 2023

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Belle Maraîchère

1420

Aster

1420

La Bonne Chère

14,520