Ventre Saint Gris
13,520

Het bistronomische menu met enkele vaste waarden, zoals de steak met ‘petits gris’, escargots typisch voor Namen, was een schot in de roos voor het dynamische duo dat het restaurant heeft overgenomen. Tijdens de lunch kan je à la carte kiezen. Tijdens het diner serveert de chef een driegangenmenu. Wij vonden het lastig kiezen tussen de kroket van Reblochon en een salade lyonnaise met pistacheworst als voorgerecht. Voor het hoofdgerecht was de keuze gemakkelijker. Wij gingen voor de gebakken dorade met wortelen en een vièrge saus. We sloten de maaltijd af met een frappé van donkere chocolade die à la minute bereid werd. Net zoals vorig jaar was de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Zondag Gesloten

Awards

  • De Prijs-Plezier 2021

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

La Branche d'Olivier

1320

Le Louis XV

1320

Fauvette

1320