Ventre Saint Gris
13,520

Het bistronomische menu met enkele vaste waarden, zoals de steak met ‘petits gris’, escargots typisch voor Namen, was een schot in de roos voor het dynamische duo dat het restaurant heeft overgenomen. Tijdens de lunch kan je à la carte kiezen. Tijdens het diner serveert de chef een driegangenmenu. Wij vonden het lastig kiezen tussen de kroket van Reblochon en een salade lyonnaise met pistacheworst als voorgerecht. Voor het hoofdgerecht was de keuze gemakkelijker. Wij gingen voor de gebakken dorade met wortelen en een vièrge saus. We sloten de maaltijd af met een frappé van donkere chocolade die à la minute bereid werd. Net zoals vorig jaar was de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Saturday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Sunday Closed

Awards

  • Great Value Award 2021

Our partners

Similar Restaurants

La Branche d'Olivier

1320

Le Louis XV

1320

Les Petits Bouchons

13,520