Back to search results

Charlu
1320

Alles lijkt hier mooi ineen te vloeien. Interieur, sfeer en keuken zetten de zintuigen op scherp. Zeker voor wie van Franse rustieke gerechten houdt zoals krokant gebakken eendenkonfijt met pommes sarladaises, krachtige jus en mesclun salade. Voorafgegaan door een portie wulken met rijke mayonaise bij het aperitief en gevolgd door een royale portie terrine van ham en peterselie met mosterdcrème. De keuken van chef Jean-Pierre Gascoin toont respect voor product en tradities wat een kritisch kennerspubliek extra waardeert.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-23:00
Zondag Gesloten

Team

Jean-Pierre Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Colonel Fort Jaco

13,520

Ventre Saint Gris

13,520

Jaco

1320