Ten Doele
13,520

Ten Doele wordt zowel zeer goed bezocht door inwoners, dagjesmensen als verblijfstoeristen. Ze hebben er alle redenen voor. Klassieke brasseriegerechten krijgen oprecht hun smaak en vorm mee op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, vaak van lokale oorsprong. Voorbeeld zijn hopscheuten met gepocheerd eitje, perfecte mousselinesaus en vers gepelde garnalen. Of gebakken kabeljauw met spinazie, aardappelpuree en saus met Tierenteynmosterd. Delicieus gemaakt en met zin voor verfijning op het bord gedresseerd.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Karel Govaert Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Yelo

1320

Poincaré

1320

De Roeschaert

13,520