Table d'Amis
14,520

Terug van weggeweest en meteen met een mooie quotering in de gids. Chef Matthieu Beudaert en Sofie Delbeke zijn sinds 2009 actief in Kortrijk en hebben zich al die tijd geprofileerd als toegewijde culinaire ondernemers met een neus voor verfijning. In deze nieuwe versie van Table d’Amis is het niet anders. Hij brengt een herkenbare, pure keuken die uiterst smaakvol is en die focust op juiste kooktijden en kruiding. Vitello van Baskisch kalfsvlees komt met makreel in plaats van tonijn en gepekelde raapjes nemen de rol van kappertjes over. Smeuïg en verleidelijk lekker is parmentier van wagyu runderschenkel met ossenstaart, truffel en ui crumble. Complexer en met veel meer details opgebouwd, is het nagerecht rond crémeux en ijs van aardpeer met chocolade en Piemonte hazelnoten, krokant van cacao, boterijs, meringue en karamel.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:30
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2013
  • Ontdekking van het Jaar 2011

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

ViEr

1420

Va et Vient

1420

Het Bourgondisch Kruis

1420