Table d'Amis
14,520

Gevestigd in een oude dekenij distilleert chef Matthieu Beudaert de essentie van elk product tot zijn puurste vorm en geeft er een kunstzinnige toets aan. Zoon Jef ontfermt zich over de wijnen. Het vijfgangenmenu opent met een selectie hapjes, waaronder subtiel gegrilde pijlinktvis met velouté van paprika en groene linzen. Handgemaakte ravioli gevuld met noordzeekrab komt met schuimige mosseljus. Daarna volgt graffiti-aubergine met coulis van tomaat, afgetopt met sabayon en krokant van Parmezaanse kaas. Entrecote van kalf met klassieke jagerssaus, krokante maïskroket en kersen gevuld met mosterdzaad voor een subtiele kick.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Diner
Woensdag Diner
Donderdag Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2013
  • Ontdekking van het Jaar 2011

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

ViEr

13,520

Va et Vient

1420

Saint-Christophe

1320