't Pachthuis
13,520

’t Pachthuis vinden we in een landelijk en comfortabel ingerichte woning met een leuk geschilderd varken aan de muur als eyecatcher. Na een gevarieerde stoet aan hapjes opent chef Pieter De Keyser met gravlax, filodeeg, radijs, courgette én ijs van selder als verrassend en geslaagd accent. Op vel gebakken zeebaars combineert hij met spinazie, bloemkool, beurre blanc en aardappelmousseline met als ‘repasse’ een puree van ongepelde aardappelen. Crumble van zanddeeg met citroencrème en sorbet van framboos als verfrissende afsluiter.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zaterdag Gesloten
Zondag 12:00-14:00 — 18:30-21:00

zaterdag: private dining

Awards

  • Prijs-Plezier van het Jaar 2022

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

'T Parksken

13,520

Assiette de Juliette

13,520

Promenade 18

1320