Stirwen
1520

Onze Jonge Chef van het Jaar voor Brussel van vorig jaar heeft de voorbije maanden niet stilgezeten. Heel de keuken werd onder handen genomen, om voortaan nog beter aan de verwachtingen van de gasten te voldoen. Om topproducten zoals tarbot, Limousin kalfsvlees, hert en ander wild zo goed mogelijk klaar te maken, heb je inderdaad de beste uitrusting en apparatuur nodig. In de lente verraste chef Lambory met prachtige asperges van Stéphane Longlune met maltaisesaus, partjes bloedsinaasappel en amandelen. Verder is de kalfstartaar met Thalassa-oesters, komkommer, selderij, wakame en Amalfi-citroen een signatuurgerecht waar we maar niet genoeg van kunnen krijgen, net zoals van de jonge Bresseduif met Chinese satémix met miso en gekonfijte aubergine die opnieuw het enorme talent van deze chef aantonen, zowel wat perfecte baktijden als het maken van sausen betreft. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:30
Woensdag 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Team

François-Xavier Lambory Eigenaar, Chef

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2022
  • Brasserie van het Jaar 2007

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Humus x Hortense

15,520

Nonbe Daigaku

1520

La Canne en Ville

1520