Stirwen
1520

In het hart van de Brusselse Jourdanwijk kookt chef François-Xavier Lambory met respect voor product en seizoen. Bij Stirwen krijgt klassieke gastronomie een eigentijdse invulling, verfijnd met een vleugje fantasie. De foie gras komt perfect gebakken op het bord: stevig van structuur, met een volle, zuivere smaak. Gekonfijte vijg brengt een subtiel evenwicht tussen zoet en zuur, terwijl een krokante salade het geheel fris en levendig houdt. Perfect gegaarde hazenrug wordt aan tafel op hooi gerookt en komt met een intense bordelaisesaus.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Diner
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Team

François-Xavier Lambory Eigenaar, Chef

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2022
  • Brasserie van het Jaar 2007

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Origine

13,520

Le Tournant

1320

Maison du Luxembourg

1320