Soixante
13,520

De gastro-bistro van Louis Devos, Jonas Van Sant en chef Jakub Blogowski blijft plezieren met verfijnde door de seizoenen geïnspireerde bistronomische gerechten. Deze worden geserveerd in een sobere en gezellige setting. Mooie herinneringen aan onder meer een royale portie heilbot met zachte cuisson bereid afgetopt met grijze garnalen en garnituur van kruidig slahart. Met fijne vissaus met saffraan die alle ingrediënten door zacht lopende textuur mooi met elkaar verbindt. Een stijgende score is op zijn plaats.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 18:30-23:30
Dinsdag Gesloten — 18:30-23:30
Woensdag Gesloten — 18:30-23:30
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-23:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-23:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Jakub ‘Kuba’ Blogowski Chef, Eigenaar
Jonas Van Sant Eigenaar
Louis Devos Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Cuichine

13,520

Café Service

1320

Cena

1320