Soixante
13,520

De gastro-bistro van Louis Devos, Jonas Van Sant en chef Jakub Blogowski blijft plezieren met verfijnde door de seizoenen geïnspireerde bistronomische gerechten. Deze worden geserveerd in een sobere en gezellige setting. Mooie herinneringen aan onder meer een royale portie heilbot met zachte cuisson bereid afgetopt met grijze garnalen en garnituur van kruidig slahart. Met fijne vissaus met saffraan die alle ingrediënten door zacht lopende textuur mooi met elkaar verbindt. Een stijgende score is op zijn plaats.

Opening hours

Monday Closed — 18:30-23:30
Tuesday Closed — 18:30-23:30
Wednesday Closed — 18:30-23:30
Thursday 12:00-14:00 — 18:30-23:30
Friday 12:00-14:00 — 18:30-23:30
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Jakub ‘Kuba’ Blogowski Chef, Owner
Jonas Van Sant Owner
Louis Devos Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

Cuichine

13,520

Café Service

1320

Cena

1320