Sir Kwinten
16,520

Onze Jonge Topchef voor 2020 blijft zijn uitstekend repertoire aan bereidingen verder verfijnen. Het natuurlijk, puur karakter van deze keuken sluit wonderwel aan op het serene interieur waarbij de uitgelezen wijnselecties de beleving nog versterken. Chef Glenn Verhasselt en sommelier Yanick Dehandschutter verdienen een verhoogde score. Vele topproducten zijn hier in vakbekwame handen. Zoals langoustines: bereid als tartaar met kaviaar en citrus of gebakken met limoenzeste komen ze optimaal op smaak en zeer sappig in het bord. De composities lijken allemaal wat strakker en nog scherper in het bord getekend wat bijvoorbeeld aan bereiding van coquilles met gestoofd grondwitloof en barilotto extra kracht en diepgang geeft. Vakmanschap en kritische productselectie toont de chef met subtiele bereiding van wilde patrijs waardoor hij de specifieke eigenheid van dit tere wild alle eer aandoet. In zijn zoektocht naar steeds meer nuances heeft zelfs een klassieker als dame blanche nog aan expressiekracht gewonnen door een technische superieure opvoering en strenge selectie van passende chocolade.

Openingstijden

Maandag 12:00-17:00 — Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-17:00 — 19:00-00:00
Vrijdag 12:00-17:00 — 19:00-00:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-00:00
Zondag 12:00-17:00 — 18:30-00:00

Team

Glenn Verhasselt Chef
Yanick Dehandschutter Sommelier

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2020
  • Sommelier van het Jaar 2019

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Terborght

1620

Kamo

1620

La Villa Lorraine by Yves Mattagne

16,520