Sir Kwinten
16,520

Onze Jonge Topchef voor 2020 blijft zijn uitstekend repertoire aan bereidingen verder verfijnen. Het natuurlijk, puur karakter van deze keuken sluit wonderwel aan op het serene interieur waarbij de uitgelezen wijnselecties de beleving nog versterken. Chef Glenn Verhasselt en sommelier Yanick Dehandschutter verdienen een verhoogde score. Vele topproducten zijn hier in vakbekwame handen. Zoals langoustines: bereid als tartaar met kaviaar en citrus of gebakken met limoenzeste komen ze optimaal op smaak en zeer sappig in het bord. De composities lijken allemaal wat strakker en nog scherper in het bord getekend wat bijvoorbeeld aan bereiding van coquilles met gestoofd grondwitloof en barilotto extra kracht en diepgang geeft. Vakmanschap en kritische productselectie toont de chef met subtiele bereiding van wilde patrijs waardoor hij de specifieke eigenheid van dit tere wild alle eer aandoet. In zijn zoektocht naar steeds meer nuances heeft zelfs een klassieker als dame blanche nog aan expressiekracht gewonnen door een technische superieure opvoering en strenge selectie van passende chocolade.

Opening hours

Monday 12:00-17:00 — Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-17:00 — 19:00-00:00
Friday 12:00-17:00 — 19:00-00:00
Saturday Closed — 19:00-00:00
Sunday 12:00-17:00 — 18:30-00:00

Team

Glenn Verhasselt Chef
Yanick Dehandschutter Sommelier

Awards

  • Young Chef of the Year 2020
  • Sommelier of the Year 2019

Our partners

Similar Restaurants

Terborght

1620

Kamo

1620

La Villa Lorraine by Yves Mattagne

16,520