Het steile parcours van dit duo is opmerkelijk. Een zestal jaar geleden kookten ze twee koksmutsen bij elkaar en vandaag pronken ze zonder moeite met vier stuks en komen terecht de 17+ Club binnen. De opgang is zeker te danken aan het talent van Glenn Verhasselt, onze voormalige Jonge Chef van het Jaar. Voor de wijnen zorgt de meermaals bekroonde sommelier Yanick Dehandschutter, zoon van de oprichters. Het mooie herenhuis evolueerde door de jaren heen mee en werd grondig gerenoveerd. Opmerkelijk dat deze jonge ondernemers er naast hun gastronomisch restaurant nog een meer toegankelijk concept in Lennik openhouden, Ferment. Verder ondersteunen ze feestzaal Krekelhof en het eigen wijndomein dat aan belang wint en waarvan de wijnen in het restaurant meer en meer hun plaats krijgen. Hapjes vooraf zetten meteen de toon met kikkerbillen en parelcouscous afgewerkt met fijne groenten als een smaakbommetje. Daarna gaat het crescendo met sashimi van hamachi en labneh uit Berlare over Guilvinec langoustines in drie texturen afgewerkt met een consommé van de schaaldieren en tomasu sojasaus. Europese kreeft krijgt het gezelschap van hoppescheuten en op de graat gegrilde tarbot komt met noordzeekrab in ravioli. Dame blanche op zelfde hoge niveau als denderend slot.