Sel & Poivre
1320

Julian Vanhaelter en Maelisse Rossetti bieden een keuken die Italiaanse en Franse smaken combineert. Het eigentijdse menu bestaat uit een verleidelijk 3-gangenmenu en een selectie van fijne vleessoorten die volgens aanbod veranderen. Een tartaar van Gambero Rosso met limoen en munt wordt geserveerd met yoghurt om de fraîcheur te accentueren, terwijl de gerijpte Yumshakil (Polen) entrecote zijn smaak heeft gekregen in de Josperoven. De kwaliteit van de bijgerechten is ook noemenswaardig, net als de bearnaise, die à la minute wordt gemaakt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Zaterdag Gesloten — 18:30-22:00
Zondag 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Espace Culinaire Bulthaup

1320

Vilain

1320

La Vigneraie

13,520