Savarin
1320

Bij Savarin zit men op de eerste rij om van het zicht op de zeedijk en branding te genieten. Chef Thierry De Clerck kiest voor een keuken gebaseerd op streekproducten. Gebakken kwartelborst combineert hij met een stukje gebakken zeeduivel, witloofsalade en vinaigrette van sinaasappel. Op vel gebakken roodbaars legt hij op puree van aardpeer met gestoofde en gefrituurde prei. Crème brûlée geeft hij een heel eigen geslaagde swing met daarbij structuren van mango.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zondag 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Team

Annick DAYER Gastvrouw, Eigenaar
Thierry DE CLERCK Chef
Thierry DEBAL Eigenaar, Gastheer

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Bistro Mathilda

1320

Brasserie David

1320

Mange Tout

1320