Savarin
1320

Bij Savarin zit men op de eerste rij om van het zicht op de zeedijk en branding te genieten. Chef Thierry De Clerck kiest voor een keuken gebaseerd op streekproducten. Gebakken kwartelborst combineert hij met een stukje gebakken zeeduivel, witloofsalade en vinaigrette van sinaasappel. Op vel gebakken roodbaars legt hij op puree van aardpeer met gestoofde en gefrituurde prei. Crème brûlée geeft hij een heel eigen geslaagde swing met daarbij structuren van mango.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Team

Annick DAYER Hostess, Owner
Thierry DE CLERCK Chef
Thierry DEBAL Owner, Host

Our partners

Also recommended Restaurants

Bistro Mathilda

1320

Brasserie David

1320

Mange Tout

1320