Sapor
1320

Chef Marc Clement verwelkomt zijn gasten op de twaalfde verdieping van Living Tomorrow met prachtig vergezicht op de Brusselse groene rand en de hoofdstad. Hij toont zijn voorliefde voor groenten. Als voorgerecht serveert hij open ravioli van verschillende champignons, overgoten met hun jus en afgewerkt met Australische zwarte wintertruffel. Daarna combineert hij een perfect gebakken stuk tarbot met grijze garnalen, groene asperges, crème van prei, lamsoor en mousseline van ponzu. Als nagerecht zelfgemaakt ijs van vlierbloesem, in eigen tuin geplukt, met aardbei, gekaramelliseerde abrikoos en yoghurt.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Marc Clement Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Restaurant 52

1320

Origine

13,520

Brasserie Taste

1320