San Sablon
1420

Valerio Borriero staat aan het roer in dit restaurant dat Sang Hoon Degeimbre creëerde rond één concept: gastronomische kleurrijke bowls met daarin een explosie van smaken op basis van een intense bouillon of een magische saus. De delicate amuses met uitzonderlijk contrasterende texturen zetten de toon voor een eigentijdse ‘jambon persillé’. Een smakelijk stukje Holstein rund wordt opgekrikt met een gecorseerde saus en rauwe venkel. We eindigen onze lunch met een mousse met subtiele noot van verbena met daarbij ijs van Afrikaantjes.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:30
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Team

Valerio Borriero Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Le Rabassier

14,520

Les Brigittines - Aux Marches de la Chapelle

1420

La Table de Mus

1420