San Sablon
1420

In deze grootstedelijke en kleurrijke zaak, bedacht door Sang Hoon Degeimbre, vind je een beetje de sfeer en vooral de smaken van L’air du temps terug. De keuken werd in het begin van 2022 toevertrouwd aan de 26-jarige Pierre-Jean Antoine, een chef die een stevige technische basis bezit wat de smaakcombinaties van allerlei producten betreft. De 'Liernu' met witte asperges blijft top, een signatuurgerecht dat steeds naar een nog hoger niveau getild wordt door een passende jus en groenten die elke maand veranderen. De precisie van de bereiding van de zeebarbeel verdient applaus, die overigens prachtig samenging met het krokante van de groene asperges. Ook de fijne panna cotta met ijzerkruid op een bedje van rabarber is een dessert dat is bijgebleven. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:30
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Team

PIERRE-JEAN ANTOINE Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Les Brigittines - Aux Marches de la Chapelle

1420

La Bonne Chère

14,520

L' Ecailler du Palais Royal

1420