San Sablon
13,520

Met dit unieke concept van kleurrijke kommen boordevol smaak, geïnspireerd op de keuken van Sang Hoon Degeimbre, proeven we prachtige composities waarin producten van het land en uit de zee trefzeker worden gecombineerd. Getuige daarvan was een stukje wilde zeebaars in vijgenblad met lacto-gefermenteerde groene druiven, gekaramelliseerde sjalot en Japanse mosterdsla. Het signatuurgerecht 'Liernu' refereert naar het restaurant met vijf koksmutsen van Sang Hoon in Liernu en is een must.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:00-20:30
Wednesday Closed — 19:00-20:30
Thursday Closed — 19:00-20:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Saturday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Sunday Closed

Team

Baptiste Villanneau Chef
Nicolas Mattart Chef De Rang
Sachin Malhotra Maître

Our partners

Also recommended Restaurants

Au Vieux St Martin

1320

La Table de Mus

1320

Lola

1320