De setting is uniek, want vanop de vierde verdieping van de Ghelamco Arena heb je uitzicht op de grasmat van KAA Gent. Het is de thuisbasis van Danny Horseele, de ervaren en gedreven chef die kwaliteitsproducten verwerkt in smaakvolle gerechten, minutieus gebracht en met oog voor detail. Nooit verliest hij zich in tierlantijnen die geen meerwaarde bieden. Na enkele eigentijdse amuses, met onder meer gerookte paling met vanille op een krokantje, krijgen we een heerlijk maatje geserveerd met een delicieuze toast. Een andere keer proeven we een rolletje tartaar van Belgisch witblauw met sesam en daslook als memorabel hapje. Vervolgens komt een perfect gegrilde langoustine met een lepel kaviaar die ons in feeststemming brengt. En wat te zeggen van de prachtige dikke tarbot, eveneens gegrild en geserveerd met een perfecte dijonnaise en bearnaise: exemplarisch. Dat kan ook gezegd worden van de Normandische pannenkoek. Deze wordt niet geflambeerd maar geëscorteerd door opgeklopte room met calvados, wat voor extra finesse zorgt. De bediening is professioneel en gastvrij, met aparte vermeldingen voor de sommelier en de kaasmeester die op een enthousiaste manier prima advies geven.