Restaurant Horseele
1720

Hoog boven in de Ghelamco Arena, thuishaven van KAA Gent, verdedigt nestor Danny Horseele de kleuren en geuren van de Vlaamse topgastronomie. Hij kan terugblikken op vijf decennia onverdroten werk aan het fornuis en brengt een eigentijds geïnspireerde keuken die diepe wortels heeft in de Franse en Belgische eetcultuur. Basis voor zijn bereidingen zijn nobele producten die hij met uiterste zorg en gevoelige hand tot klassieke gerechten verwerkt. Zijn terrine van ganzenlever is daarvan een schoolvoorbeeld. Voorzien van rijke natuurlijke parfum en royaal geserveerd met truffel, chutney en zeer fijne brioche. Eenzelfde zin voor delicate smaakversmelting kenmerken twee bereidingen van langoustines. De ene lichte gebrand en op smaak gebracht met zachte mengeling van kruiden en specerijen. De andere een delicieuze tartaar met toast en kaviaar. Liefhebbers op zoek naar een waarachtige bereiding van Bressekip in de oven vinden in dit stadion een secure uitvoering waarbij het filetvlees sappig en smaakvol dat van de bouten gegaard in vin jaune met truffel voorafgaat. In deze ervaren handen krijgt een dame blanche vanzelfsprekend een extra smakelijke uitvoering waardoor deze klassieker bij de beste van het land mag gerekend worden.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:15
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:15
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:15
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:15
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:15
Zondag Gesloten

Team

Danny Horseele Chef

Awards

  • Chef van het Jaar 2008

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Vrijmoed

17,520

d'Eugénie à Émilie

17,520

Boury

17,520