Pluriel
13,520

In dit charmant decor koken deze twee jonge chefs op een heel eigen manier. Loélia zorgt voor de ontvangst en de koude keuken, terwijl haar partner Vadim Poncelet, afkomstig uit de buurt, alle bereidingen klaarmaakt op het open vuur of de houtskoolgrill. Prettig is de open keuken die rechtstreeks in verbinding staat met de zaal. Eigentijdse gerechten worden er geserveerd, boeiende creaties die bijblijven en nooit vervelen. Octopus komt in twee bereidingen, als escabèche en in tempura, beide heel contrasterend van smaak. Ook de bereiding van de rubia gallega is perfect en komt met broccoli en vleesjus die voor één geheel zorgen. Een verdiend half punt erbij!

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 19:00-20:15
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 19:00-20:15
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-20:15
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:15
Zondag 12:00-14:00 — 19:00-20:15

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Barrière de Transinne

1320

Lesse Capade

1320

Les Terrasses de l'Our

13,520