Pluriel
13,520

Loélia Gachadoat en Vadim Poncelet geven koken op houtvuur een totaal nieuwe invulling, beiden te zien in hun open keuken. Vuur is de rode draad die door elk gerecht loopt. Maatjes en courgette worden afgewerkt met knapperige lardo di Colonnata, terwijl de duif en rubia gallega heel diep van smaak zijn door hun bereidingen op houtskool. Deze toegankelijke, boeiende en creatieve keuken, voorgesteld in een warme atmosfeer, verdient meer dan ooit de award van Prijs-Plezier 2025 voor Wallonië.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 19:00-20:15
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 19:00-20:15
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-20:15
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:15
Zondag 12:00-14:00 — 19:00-20:15

Team

Vadim Poncelet Chef

Awards

  • Prijs-Plezier van het Jaar 2025

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Lesse Capade

1320

L'Ecrin de Mirwart

13,520

Bistrot de la Lomme

1320