Père et Mère
1320

Chef Jelle Devisch serveert ‘filet americain’ met tomatensalade als enig hapje vooraf en waarom ook niet? Daarmee zet hij meteen de juiste toon. Vervolgens zijn mooie en smaakvolle garnaalkroketten door hun krokant jasje en fijne vulling eveneens een hommage aan onze eetcultuur die in een fraai historisch gebouw op de Grote Markt van Diksmuide joviaal worden opgediend. Met een in zijn geheel geroosterd haantje gaan we op dat elan verder waarbij dragonsaus en groenteboeket het gerecht samen met frieten traditioneel omlijsten. Royale portie crème brûlée om de laatste gaatjes te vullen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-15:00 — 15:00-21:00
Woensdag 12:00-15:00 — 15:00-21:00
Donderdag 12:00-15:00 — 15:00-21:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 15:00-21:00
Zaterdag 12:00-15:00 — 15:00-21:00
Zondag 12:00-17:00 — Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Découverte

13,520

Wasserette

13,520

Da Claudio

1320