Pacht 26
13,520

Chef Stefaan De Proft – aan het werk te zien in zijn open keuken - gaat op hetzelfde elan verder en bevestigt opnieuw met creatieve gerechten die goed gefundeerd zijn. Als uitstekende surf & turf wordt het Frans Parenthaiserund met kreeft, dragon en avrugakaviaar gecombineerd. Met de Anjouduif op 55 graden klaargemaakt, morieljes en ganzenlever gooit hij eveneens hoge ogen. De warme sfeer, het aangename terras en de vlotte service door gastvrouw Els en haar team dragen bij tot de totaalbeleving.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:45-21:00
Dinsdag 12:00-14:00 — Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:45-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:45-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Cloche

13,520

Cul'eau

1320

Kokarde

13,520