Back to search results

OX’E
12,520

Chef Xavier Leys brengt een klassieke keuken met accent op het bereiden van rundvlees. We genieten van keurig versneden carpaccio van rund op perfecte temperatuur geserveerd met zwarte truffel en Parmezaanse kaas. Daarna grof met de handgesneden steak tartaar waarin mosterd en zuren domineren, met kropsla, tomatenpartjes en frieten.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 18:00-22:00
Woensdag 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-22:00
Zondag 12:00-21:00 — Gesloten

Team

Xavier Leys Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Verjus

1220

Raaf

12,520

Il Mezzogiorno

1220