Back to search results

Renard
1320

Chef Santino De Pelsmaeker engageert zich om een waarachtige Franse keuken te brengen. Daarvoor gaat hij op zoek naar passende ingrediënten waaraan hij onder meer in het wildseizoen extra aandacht besteedt. Vooraf brengen radicchio en gekonfijte mosterdzaadjes frisse accenten bij correct gebakken kalfszwezerik. Daarna hazenrug met bloedworst, pommes dauphines en girolles. Tarte tatin met vanille-ijs om in klassieke sferen af te ronden.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Team

Santino De Pelsmaeker Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Barbacoa

13,520

OX’E

1320

Meneer Gustaaf

1320