Os
1320

In het door kunstenaar Tom Herck gestileerd ingericht interieur met open keuken, Spaanse houtskooloven en rijpingskast worden vooral vleesliefhebbers goed verwend. Daarvoor staat chef Ben Elen garant. Hij serveert onder meer gevarieerd lekkers om samen te delen. Garnaalkroketten plezieren door hun krokante korst en fijne gladde vulling, ruim voorzien van grijze garnalen. Waterkers zorgt daarbij in plaats van gefruite peterselie voor een lokale toets. Rib-eye van black angus overtuigt zowel door zijn intrinsieke kwaliteit als gevraagde bakwijze, met daarbij geplette peper in roomsaus en verse frieten, hoe kan het anders met zo'n restaurantnaam, die extra smakelijk in ossenwit zijn gebakken.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 17:30-22:00
Donderdag 12:00-14:00 — 17:30-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 17:30-22:00
Zaterdag Gesloten — 17:30-22:00
Zondag 12:00-14:00 — 17:30-22:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Coco Pazzo

1320

De Gebrande Winning

1320

L'Angelo Rosso

1320