Os
1320

Met zo’n naam kan het haast niet anders of de focus ligt op vlees. Het begint met een potje americain om zelf op toastjes te smeren, als amuse. Maar echt van start gaan we met een flinterdun gesneden carpaccio van black angus rund met geraspte witte truffel en rucola. Daarna Belgisch witblauw voor twee: plakjes uiterst malse saignant filet mignon en diamanthaas met een slaatje van tomaat uit de oven met peterselie, verse pepersaus, luchtige bearnaise en knapperige frieten gebakken in ossenwit. Kwaliteit alom, een punt erbij en dus ook een eerste koksmuts.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 18:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Saturday Closed — 18:00-21:30
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-21:30

Our partners

Similar Restaurants

Coco Pazzo

1320

De Gebrande Winning

1320

L'Angelo Rosso

1320