Nonbe Daigaku
1520

Sober, strak en secuur. Nonbe Daigaku geldt al jaren als één van de beste traditionele Japanse restaurants in de hoofdstad. En dat is de verdienste van chef Yosuke Suetsugu en zijn familie. Het interieur is wat verouderd maar we laten ons, net zoals zovele dagelijks weerkerende Japanse klanten, daardoor niet afschrikken. Die kiezen meestal voor een plaatsje aan de toog om een praatje te maken met de chef en door te geven waar ze die dag zin in hebben. Hij brengt een pure keuken die uitblinkt door de productkeuze en de zorgvuldigheid waarmee ze verwerkt worden. Sashimi van tonijn, zalm en zeebaars wordt à la minute gesneden en voorzien van daikon en wasabi. Tempura van rode biet, aardappel en zoete aardappel krijgt zoals het hoort een flinterdunne, vetvrije korst mee.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Woensdag Gesloten — 19:00-22:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Yosuke Suetsugu Chef

Awards

  • Aziaat van het Jaar 2022

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Villa Lorraine Bar & Lounge

1520

Stirwen

1520

L’Atelier du Samouraï

1520