Nebo
15,520

Met een nog betere keukenequipe dan voorheen, komt chef Dimitri de Koninck makkelijker aan tafel om zijn suggesties uit te leggen. Hij doet dat met overgave en dat versterkt uiteraard de beleving. Zoals bij duurzaam gekweekte tonijn die hij als tataki serveert en detailrijk op smaak brengt met onder meer furikake, salade van komkommer met zeekraal en oesterblad, crème van ponzu, crème van mierikswortel, salade van shiso en kataifi voor een crunch effect. Daarbij zorgt yakiniku dressing van eigen makelij voor een fijn smaakversterkend effect. Origineel tweeledig nagerecht met cake van witte chocolade en ras el hanout naast bloedsinaasappel en mousse van witte chocolade met apart geserveerd panna cotta en granité van bloedsinaasappel plus crumble van witte chocolade. Belangrijk te vermelden dat zowel de wijnkaart als de bediening duidelijk naar hogere niveaus groeide. Een totaalbeleving die rotsvast overtuigt en een hogere score rechtvaardigt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:00 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-13:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Dimitri de Koninck Chef, Eigenaar
Michelle Gielens Gastvrouw, Head Sommelier

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Jerom

1520

Nathan

1520

FRANQ

1520