Matty
1420

In dit oude herenhuis voorzien van stijlvolle gevel zorgt chef Vincent Van den Boogert voor een huiskamersfeer. In menuformule brengt hij een moderne kookstijl waar het hoofdproduct met veel verfijning extra dimensie krijgt. Zo combineert hij perfect traag gegaard en gelakt buikspek met gebakken langoustine en beurre blanc van de scharen. Texturen van komkommer, selder en diverse soorten meloen geven bite en afwisseling met interessante contrasten in het bord. Kalfslende is rosé gebakken en komt met witte asperges, krokant van filo met zwezerik, tuinbonen en jus van kalfstong. Apart een pasteitje met kalfsblanquette gemaakt van wang en nek van kalf.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 19:00-21:00
Woensdag 19:00-21:00
Donderdag 19:00-21:00
Vrijdag 19:00-21:00
Zaterdag 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Vincent Van den Boogert Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

BÚN Bar & Restaurant

1420

A'sur

1420

Essenz

1420