Lusitania
13,520

Grégoire Deloddere is reeds enkele jaren een vaste waarde aan de vistrap in Oostende. Een groot deel van zijn ingrediënten haalt de chef kraakvers recht voor zijn deur. Zijn keuken brengt wat de seizoenen en streekproducten hem bieden. Naast het maandmenu is er steeds een mooie keuze aan klassiekers van het huis. Zoals coquille die in de schelp is gegaard, garnaalkroketten of gebakken zeetong. Hertensteak brengt de chef mooi rosé met witloof en een krachtige wildjus. Dame blanche is gemaakt met vers gedraaid vanille-ijs.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Dinsdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Zaterdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Zondag 12:00-14:30 — 18:00-21:30

Team

Gregoire De Loddere Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Kiss The Chef

1320

Mange Tout

1320

Brasserie David

1320