Wie deze voormalige leerlooierij op het Naamse platteland nog niet kent, een pand dat getransformeerd werd tot een toprestaurant, kan er zeker van zijn dat dit elegant interieur waar eeuwenoude houten balken perfect combineren met hedendaags design, hem of haar zal aanstaan. In dit stijlvol kader komt de geraffineerde keuken van Raphaël Adam prachtig tot uiting, een chef die traditie aan moderniteit koppelt en lokale seizoensproducten op de voorgrond plaatst. Hoewel het menu en de lunchformule hun fans hebben, is de vaste kaart zeker even aantrekkelijk. Heerlijk was de persillade van petits-gris de Namur met sliptong van aan onze Belgische kust en risotto met Parmezaanse kaas, een ode aan smaken van bij ons, met een soepje van bladsla, knoflook en girolles. Nog een opmerkelijk gerecht: lamsvlees uit Wales. Gebraden lamszadel en lamsfilet met ansjoviscoulis en artisjok à la barigoule, maar ook gestoofde lamsschouder met tijm, een creatie waar de chef zijn vakmanschap toonde op het vlak van perfecte bereidingen en sausen. Wie langer wil blijven, kan overnachten in een van de gastenkamers, opnieuw een knappe mix van historische charme en hedendaags comfort.