L'Esprit Bouddha
1420

Het eigentijdse kader, heel zen van sfeer, leent zich perfect voor de Aziatische keuken van chef Tien Chin Chi die subtiel en vakkundig te werk gaat. Vaak wordt er gestart met een huisgemaakte gyoza – of die nu gevuld is met kreeft of eekhoorntjesbrood, altijd heel precies en superlekker – vooraleer over te gaan naar meer opvallende creaties zoals kwartel met Thaise specerijen en knapperige groenten of het inmiddels beroemde rundvlees met ui dat bereid wordt op de gloeiend hete tipan. Geurig en verfijnd. De service is efficiënt en geeft goed wijnadvies. Breed geschakeerde wijnkaart waarover goed is nagedacht.

Openingstijden

Maandag Lunch & Diner
Dinsdag Lunch & Diner
Woensdag Lunch
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Tienchin-Chi Chef, Eigenaar

Awards

  • Aziaat van het Jaar 2016

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Sel & Poivre

1220

l'APtit

1220

Magari Ristorante

12,520