Back to search results

La Ligne Rouge
1420

In de keuken zorgt de jonge chef Guillaume Desart voor bereidingen die een eigen visie verraden en tegelijkertijd respect voor het klassieke werk vertonen. Zo bakt hij hopscheuten perfect in boter om ze daarna te combineren met een mousseline op basis van een reductie van donkere Piedboeuf. Daarbij komt een perfect gegaard ei verrassend onder een tuille verstopt. Een streepje peterselie olie geeft aan het geheel een vegetale en rinse toets. Ook vol-au-vent van Mechelse koekoek en champignons krijgt een eigen robuuste interpretatie door de genereuze bereiding met een donkere gevogeltejus op smaak te brengen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Team

Catherine et Olivier Lust Eigenaar
Guillaume Desart Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Max&Moi

1420

ENISHI by TOSHIRO

14,520

Divino Gusto

1420