Leeuw
1320

Laurens Snykers kennen we nog van zijn prima restaurant Zoethout in Wellen. Sinds juni 2021 kookt hij in een prachtig pand in het stadscentrum, met een geschiedenis die teruggaat tot de 17de eeuw. De chef gaat hier voor een luxueuzere keuken waarin klassieke gerechten een persoonlijke toets krijgen: zo serveert hij koningskrab met citroentijm en jonge duif met ganzenleversaus. Bij gegrilde tarbot komt een kreeftenbearnaise. Ook de menu’s zijn hier de moeite. Zo combineert de chef langoustines met kokos en tuinbonen. Bij gelakte eend komt chioggiabiet, warmoes en shiso.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 19:00-20:30
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

La Bonne Vie

1320

ArtChoc

1320

Osteria Moretti

13,520