Leeuw
1320

Laurens Snykers kennen we nog van zijn prima restaurant Zoethout in Wellen. Sinds juni 2021 kookt hij in een prachtig pand in het stadscentrum, met een geschiedenis die teruggaat tot de 17de eeuw. De chef gaat hier voor een luxueuzere keuken waarin klassieke gerechten een persoonlijke toets krijgen: zo serveert hij koningskrab met citroentijm en jonge duif met ganzenleversaus. Bij gegrilde tarbot komt een kreeftenbearnaise. Ook de menu’s zijn hier de moeite. Zo combineert de chef langoustines met kokos en tuinbonen. Bij gelakte eend komt chioggiabiet, warmoes en shiso.

Opening hours

Monday Closed — 19:00-20:30
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed
Sunday Closed

Our partners

Similar Restaurants

La Bonne Vie

1320

ArtChoc

1320

Osteria Moretti

13,520