Le Coriandre
1520

Chef Damien Vanderhoeven en zijn echtgenote Agnès ontvangen reeds een flink aantal jaren gasten in hun restaurant waar Aziatische accenten in tal van gerechten knap tot uiting komen. Deze filosofie is een heuse signatuur geworden van deze chef die garant staat voor een persoonlijke keuken met fraaie producten van bij ons gekoppeld aan Japanse ingrediënten. Ponzu en yuzu vinden we terug in de frisse en pittige creatie van gemarineerde wilde zeebaars, terwijl het mooi stuk gebakken kreeft met girolles, met een velouté van Paimpol boontjes, extra boeiend wordt door de Japanse curry. Een traditionele miso verrijkt met diverse specerijen waaronder gember tilt op zijn beurt het gerookt en sappig stuk boerderijparelhoen naar een hoger niveau. Diezelfde creativiteit zien we ook in het dessert: frambozensorbet en paprikachutney rond een creatie van Guanaja chocolade.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Team

Damien Vanderhoeven Chef, Eigenaar

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2010

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

La Villa Lorraine Bar & Lounge

1520

Le Passage

15,520

Nonbe Daigaku

1520