Le Coriandre
1520

De voorbije jaren is er nog niets veranderd aan het enthousiasme van Agnès en Damien Vanderhoeven, want nog steeds runnen ze dit charmant restaurant met evenveel animo, te vinden in de aangename buurt van de Bezemhoek in Watermaal-Bosvoorde. In het recent gerenoveerde restaurant kent Agnes de kneepjes van het vak, houdt alles goed in de gaten en geeft iedere gast de nodige aandacht. Ook de chef blijft mooi op koers, in een stijl waar hij de knowhow van de klassieke keuken combineert met een meer eigentijdse aanpak. Aziatische smaken komen daarin vaak aan bod, aroma’s en aspecten die zijn kookstijl reeds meerdere jaren kenmerken. Zo worden enkele mooie plakjes hamachi die heel licht in yuzu gemarineerd zijn, afgewerkt met groene asperges uit Jurbise. Een paar snippers gedroogde bonito versterken het zilte karakter, terwijl wat gedroogde loomi de totaalsmaak versterkt. Bij de kortgebakken en sappige wijtingfilet komen drie texturen van doperwtjes. Dat deze chef ook vlees tot in de perfectie klaarmaakt, bewijst hij met de kalfsrib die geserveerd wordt met asperges en een saus die gemarkeerd wordt door soja. Een dessert rond aardbeien, olijven en paarse shiso sluit onze maaltijd af.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Team

Damien Vanderhoeven Chef, Eigenaar

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2010

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Villa Lorraine Bar & Lounge

1520

Le Passage

1520

Nonbe Daigaku

1520