Le Coriandre
1520

Chef Damien Vanderhoeven en zijn echtgenote Agnès ontvangen reeds een flink aantal jaren gasten in hun restaurant waar Aziatische accenten in tal van gerechten knap tot uiting komen. Deze filosofie is een heuse signatuur geworden van deze chef die garant staat voor een persoonlijke keuken met fraaie producten van bij ons gekoppeld aan Japanse ingrediënten. Ponzu en yuzu vinden we terug in de frisse en pittige creatie van gemarineerde wilde zeebaars, terwijl het mooi stuk gebakken kreeft met girolles, met een velouté van Paimpol boontjes, extra boeiend wordt door de Japanse curry. Een traditionele miso verrijkt met diverse specerijen waaronder gember tilt op zijn beurt het gerookt en sappig stuk boerderijparelhoen naar een hoger niveau. Diezelfde creativiteit zien we ook in het dessert: frambozensorbet en paprikachutney rond een creatie van Guanaja chocolade.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday Closed

Team

Damien Vanderhoeven Chef, Owner

Awards

  • Young Chef of the Year 2010

Our partners

Similar Restaurants

La Villa Lorraine Bar & Lounge

1520

Le Passage

15,520

Nonbe Daigaku

1520