Le Cadre Culinaire
1320

In 2024 is het tien jaar geleden dat Grégory Baruthio Muller en Adeline zich in Huy vestigden om dit gezellige en intieme restaurant te openen waar de Franse keuken tot leven komt. Bijzonder smakelijk zijn de witte asperges, warm en koud, met een eitje op 64°, coulis van daslook en Italiaanse ham, gevolgd door lamsfilet in kruidenkorst met millefeuille van aardappelen met tijm. Als dessert een uitstekende baba gedrenkt in Belgische rum van Moulin du Loup. Een fijne maaltijd die het midden houdt tussen generositeit en bescheidenheid.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Donderdag 12:00-14:30 — Gesloten
Vrijdag 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Zaterdag 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Kaillou

13,520

Pollen

1320

Le Collet Gourmand

1320