Back to search results

Le Cabochon
13,520

Te midden van het zakencentrum Bleu Point stelt chef Jean-Luc Daniel een seizoenskeuken voor met respect voor de korte keten. Een keuken die in de smaak valt door de spontaniteit ervan en perfecte kooktijden. Elke week worden er nieuwe lunches voorgesteld, met daarin creaties zoals ceviche van coquilles met citrus of koolvis met groentecurry. Het kader is licht en strak, inclusief een aangenaam terras. Deze zaak is enkel open voor de lunch. Samen met de onberispelijke ontvangst en bediening is een hogere score op zijn plaats.

Openingstijden

Maandag 12:00-15:00
Dinsdag 12:00-15:00
Woensdag 12:00-15:00
Donderdag 12:00-15:00
Vrijdag 12:00-15:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Benoit De Smedt Manager
Jean-Luc Daniel Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Cantinetta

13,520

Grand Café de la Gare

1320

Riva - Héliport

1320