Le Buone Maniere
1320

Om verbazende tagliatelle met inktvis, gelei van abrikozen en cashewnoten te bereiden, of zeebaars in zoutkorst of prachtig gekonfijte kleine aubergines met kerstomaatjes die afgewerkt worden met schilfers gezouten ricotta, moet je als chef weten waar je mee bezig bent. Chef Maurizio Zizza kent de Italiaanse keuken als geen ander en klanten worden er in de watten gelegd, zoals de traditie dat wil in de betere Italiaanse restaurants. Het interieur is elegant en verzorgd, ook niet onbelangrijk.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Origine

1320

Le Coq en Pâte

1320

Bottega Vannini

1320