Le Buone Maniere
1320

In dit herenhuis waar de Italiaanse keuken heer en meester is, verbaast het ons niet dat zowel het personeel als de eigenaar Maurizio Zizza goede manieren hebben. Als chef stelt hij het beste uit Italië voor: vitello tonnato zoals in Piëmont, tagliatelle met parmigiano reggiano van 28 maanden oud en in het wildseizoen filet van damhert met Montepulciano. En nu we toch bij de wijn zijn aanbeland, bekijk zeker de wijnkaart waarop schitterende wijnen staan uit zowat elke Italiaanse wijnregio.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Origine

1320

The 1040

1320

Le Coq en Pâte

1320