La Table du Royal Snail
1420

Aan de binnenplaats van dit elegante designhotel aan de oever van de Maas, toont Carl Gillain dat bistronomie niet altijd gelijk is aan traditionele gerechten. Eén van de originele en gewaagdere combinaties is de tartaar van rund met gochhujang, een Koreaanse specerij of ook de knapperige goujonettes van schol met een dip van geitenkaas, butternut en gekaramelliseerde ui met kruiden. Een keuken die verleidt zonder complexiteit maar met raffinement, smaak en inventiviteit.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 19:00-21:00
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Les Potes au Feu

1420

Parfums de cuisine

1420

Carré d'herbes

1420