La Régalade
1420

Deze met smaak gerenoveerde boerderij trekt aan omwille van zijn verzorgde setting en trefzekere keuken tegen zachte prijzen. De chef stelt een inventieve kookstijl voor waar elk bord evenwichtig is: forel met sinaasappel en basilicumcoulis smaakt licht en fris, terwijl een perfect eitje goed samengaat met knapperige asperges, morieljes en saus met vin jaune. Gekonfijt lam in combinatie met groene curry en kikkererwten is precies gekruid en opnieuw volledig in balans. Een charmant en gezellig adres, te meer op het landelijke terras.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Lunch & Diner

Team

Eddy Mertes Eigenaar

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2008

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Chef est Une Femme

12,520

La Grappe d'Or

1620

De la Terre à l'Assiette

13,520