Il était une fois toi et moi
1320

Dit aangenaam restaurant aan de steenweg is meer dan een adres voor zakenlui omwille van de verzorgde lunch. Chef Mathieu Lisart heeft ervaring zat en stelt à la carte gravlax van zeebaars voor met bloemkoolpickles en wonton van kabeljauw, kreeft en bouillon met groene thee. Daarna volgt een klassieker, een smakelijke trilogie rond varken: gelakte borst, tournedos met geitenkaas en nem van bloedworst. De wijnkaart is kort maar krachtig en vult deze geslaagde culinaire stop perfect aan.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Diner
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Team

Mathieu Lisart Chef, Eigenaar
Valérie Hubert Gastvrouw, Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Tour Glacée

1320

Flacon

13,520

Maurice Le Limonadier

12,520