Il était une fois toi et moi
1320

Een herkenbare keuken, doch met een eigenzinnige twist, zo kunnen we de kookstijl van eigenaar-chef Mathieu Lisart het beste omschrijven. Een knappe combinatie zijn de sappige inktvispoten met morcilla, piperade en hoeve-ei. Opnieuw verrassend en goed gebracht zijn de beetgare ravioli van gevogelte met rivierkreeftjes, champignons en nantuasaus. Interessante menuformule met gerechten van de kaart en prima lunch waardoor dit restaurant ook bij zakenlui geliefd is, inclusief privéparking.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:30
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Team

Mathieu Lisart Chef, Eigenaar
Valérie Hubert Gastvrouw, Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Tour Glacée

1320

Dis moi où?

1320

L'Entre d'Eux

13,520