Back to search results

L'Entre d'Eux
13,520

Caroline Druine en Alexandre Godart staan garant voor een warm, gemoedelijk onthaal en een focus op de essentie van het product. ‘Œuf parfait’ wordt gecombineerd met een smeuïge emulsie van geroosterde hazelnoot, krokante asperges, pastinaak en gerookte eendenborst. De ceviche van zeebaars is verrassend zilt maar toch fris dankzij de gremolata en een saus van yuzu en kalamansi. Kalfszwezerik – krokant aan de buitenkant maar boterzacht binnenin – is terecht het signatuurgerecht. Het attente onthaal en het idyllische terras tussen de perenbomen maken het verhaal compleet.

Openingstijden

Maandag Diner
Dinsdag Lunch & Diner
Woensdag Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Druine Caroline Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Mont-à-Gourmet

14,520

Divino Gusto

1420

Le Délice Du Jour

14,520