Il était une fois toi et moi
1320

Een herkenbare keuken, doch met een eigenzinnige twist, zo kunnen we de kookstijl van eigenaar-chef Mathieu Lisart het beste omschrijven. Een knappe combinatie zijn de sappige inktvispoten met morcilla, piperade en hoeve-ei. Opnieuw verrassend en goed gebracht zijn de beetgare ravioli van gevogelte met rivierkreeftjes, champignons en nantuasaus. Interessante menuformule met gerechten van de kaart en prima lunch waardoor dit restaurant ook bij zakenlui geliefd is, inclusief privéparking.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:00-21:30
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Team

Mathieu Lisart Chef, Owner
Valérie Hubert Hostess, Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

La Tour Glacée

1320

Dis moi où?

1320

L'Entre d'Eux

13,520